Weather forecast for today:

High: C° Low:
The Ricky Times
Home - Over mij - Essays & Papers - Contact

Ricky. Een mediadesigner met een passie voor innovatie, concepting en user-experience.


In mijn loopbaan als Mediadesigner heb ik al een legio aan portfolio’s gezien, van zowel medestudenten als professionals. De een net wat meer Wordpress dan de ander en portfolio’s met erg veel decoraties tot minimalistische kunstwerken. Wat echter tot mij spreekt is het verhaal erachter; wat dreef een persoon om het op deze wijze te maken, de storytelling achter het portfolio. Zelf heb ik veel met traditionele media, maar kijk ik graag naar de toekomst. Mijn eigen portfolio is daarom gebaseerd op een medium uit het verleden, in een mediavorm van nu, en bevat projecten met een visie op de toekomst.

Mijn huidige interesse voor design en development bevindt zich voornamelijk rondom conversational en user-experience, maar in het dynamische landschap van media verdiep ik me constant in nieuwe projecten en technolgie.

Geïnteresseerd in mijn projecten, aarzel niet om contact op te nemen via de contact pagina of de chatbot. Wil wat background informatie krijgen over enkele projecten die ik heb gedaan? Vergeet dan niet om de portfolio-tour te doen met mijn chatbot rechts-onderin!

Ricky Rekkers
De maker van The Ricky Times: "Ricky Jason Rekkers"